losse bloemen_header_2375x1013

Losse bloemen

En dan staat er op de rouwkaart het verzoek om een enkele (onverpakte) bloem mee te nemen. Een enkele witte roos is prachtig, heel neutraal, maar past het bij de persoon waar je afscheid van gaat nemen of past het bij het gevoel dat je zelf hebt?

Gelukkig is er veel mogelijk en heb ik een mooie variatie snijbloemen staan. Ook kunt u een assortiment gemengde (veld-)bloemen of rozen in één of meerdere kleuren laten samenstellen, bestaande uit een x-aantal bloemen, om één voor één bij elkaar in een vaas te steken.
Ik kan eventueel voor een passende leenvaas zorgen.

In het begin maakte ik van de bloemen die niet in de rouwstukken meer paste, (die over waren, maar wel vers), leuke boeketjes. Hier was steeds meer vraag naar, dus staan er dagelijks verse boeketten en een fleurige variatie aan losse snijbloemen klaar. Ik werk veel met bloemen van het seizoen. Mijn stijl is luchtig, kleurrijk en bloemrijk. Kom gerust en vrijblijvend een kijkje nemen in mijn atelier Troostbloemen, Rechtestraat 18 5409AJ Odiliapeel.

I 6

Verse rozenblaadjes en strooibloemetjes

"gedragen door de wind"

Om op eigen wijze afscheid te nemen heeft het strooien van verse bloemblaadjes iets luchtigs. Het is een symbolische beweging om een dierbare te begraven in verse bloemblaadjes. Uitermate geschikt voor een (natuur-)begraafplaats. Voor een eigentijds of persoonlijk tintje zijn ook gekleurde rozenblaadjes, bloemblaadjes, bloemetjes en rozenknopjes geschikt om te strooien. Voor een mooi visueel effect geschikt om bij het uitstrooien van as, ook bloemblaadjes te strooien.

Strooibloemen in leenmandje, vanaf €2,50 per persoon. Per kind €1,50

Bij de onderste foto's is een lege kist gebruikt. De lieve mensen op de foto's zijn figuranten. Met toestemming geplaatst.

Scroll naar boven