Marieke de ontwerpstudio

Bruidsbloemwerk

Ook bij de bloemen voor jullie trouwdag gaat het om vakwerk en kwaliteit. Het moet gewoon perfect zijn en bij jullie passen. Persoonlijk bloemwerk is maatwerk. Om de mogelijkheden te bespreken mag je ook na sluitingstijd bij mij afspreken.

Ik maak graag en met liefde een compleet verzorgde florale aankleding voor jullie trouwdag. Denk aan een bruidsboeket, bruidegomscorsage, haar-, arm-, en polscorsage, kindercorsage/-boeketje, gastencorsages, autostuk, tafelvaasjes, entreebloemstukken, veldboeketten, stoelversieringen, altaarstukken, enz... De voorbeelden op de foto's heb ik in verschillende seizoenen gemaakt.

Ik heb leen-vazen, potten, zuiltjes en bloementafeltjes in verschillende maten. Bloemen worden zo geheel verzorgd afgeleverd (ik bezorg thuis en op locatie).

Ik maak graag de corsages met magneetjes, geen gaatjes meer in uw kleding en toch stevig vast! (niet mogelijk bij pacemaker)          ***Corsages worden hoog op de linkerschouder gedragen. Voor de dames 'hangend' met de bloem omlaag. Voor de heren 'staand' met de bloem omhoog***

Diverse foto's zijn gemaakt door Marieke Janssen, Marique ontwerp & fotografie. Voor als je mooie momenten professioneel en op een leuke manier vastgelegd wil hebben.

Scroll naar boven