Marieke 1

Afscheidsbloemstukken

"Geen persoon is gelijk, zo ook geen bloem gelijk is"

Bloemen hebben iets wonderlijks. Ze geven troost en warmte. Tonen je glimlach, ondanks verdriet en rouw. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wilt. Dan kunnen bloemen uitdrukken wat woorden niet kunnen zeggen.

Ik begrijp goed, dat het niet allerdaags is om voor iemand afsheidsbloemen uit te moeten zoeken. Je wil liever niet geconfronteerd worden met de dood. Met zorg uitgekozen bloemen die kunnen vertalen hoe iemand was, helpt ook bij het rouwverwerkingsproces. We nemen uitgebreid de tijd om een stijl, kleur en vorm te kiezen. In overleg is er veel mogelijk. Ik ben er voor je.

Hier vind je voorbeelden van bloemstukken die ik gemaakt heb. Het blijven voorbeelden, want ik maak graag een persoonlijk stuk, op maat, met oog voor detail en een eerlijke prijs. Het is mijn passie om emoties te vertalen naar onvergetelijke afscheidsbloemen.

Voor persoonlijke begeleiding bij de keuze van de bloemen is bespreking aan huis mogelijk. Ik kom op thuisbezoek op afspraak, wanneer het jullie uitkomt, om zo persoonlijk mogelijk bloemwerk te kunnen maken en om jullie te ontzorgen.

afscheidsbloemstukken
Scroll naar boven