Abonnementen

3 bloemen- abonnementen (Medium)

Een bloemenabonnement kun je voor jezelf, of als cadeau voor iemand anders bij mij bespreken. We overleggen de data (dat kan zijn, om-de-week of elke maand, enz.) en je ontvangt van mij een factuur. Een boeket kan geheel verzorgd op een leenvaas gebracht worden en wordt de keer erop omgeruild met een nieuwe vaas met vers boeket.

Leuk als verjaardagscadeau: Een jaar lang bloemen! Hoe vaak bepaal je zelf. We bezorgen vanaf €20,- inclusief leenvaas, exclusief bezorgkosten. Op di t/m za.

Door bedrijven wordt een bloemenabonnement als prettig ervaren, één keer afspreken (direct opzegbaar) en we brengen op de afgesproken dag een vers boeket of baliebloemstuk. Ook op leenvaas of leenschaal.

Voor een representatieve entree, sfeer brengende aankleding en een smaakvolle balie kan gezorgd worden.
Dit is mogelijk in verse bloemen en planten en bij houdbare arrangementen voor bepaalde tijd op huurbasis. (kan per seizoen of één of twee keer per jaar).

Ik kom u graag vrijblijvend (op locatie op afspraak) adviseren.
Bij een bloemenabonnement vanaf €50,- per keer, in Odiliapeel Volkel of Uden zijn de bezorgkosten gratis!

Klein

€ 20 Per week, om de week of per maand

Middel

€ 30 Per week, om de week of per maand

Groot

€ 50 Per week, om de week of per maand

Cadeaubonnen

De cadeaubonnen van Troostbloemen zijn een perfect cadeau voor iedereen en elke gelegenheid.

Te besteden voor een mooi boeket, bloemstuk, alle losse snijbloemen, een bloemenabonnement, zijden-bloemen, enz. Ideaal als je de smaak of inrichting van iemand niet weet, of voor iemand die graag zelf uitzoekt.

De bon wordt gezellig en fleurig verpakt, dus geen saai envelopje. Het bedrag is in gedeeltes te besteden en er zit geen uiterste inleverdatum op, dus altijd geldig!

Minimaal bedrag €10,-

Scroll naar boven