Over Troostbloemen

Welkom op de website van Troostbloemen.
Bij ons bloemenatelier, aan de Rechtestraat 18, 5409AJ Odiliapeel,
kunt u terecht voor alles wat met bloemen te maken heeft.
Of het nu gaat om een mooi vers boeket, bloemstuk, zijden bloemen
of een klein koffieboeketje, er staat meestal wel iets klaar.
U bent van harte welkom om gerust eens een kijkje te komen nemen.
Voor advies, afspraak of om te bestellen, bel Jacqueline op 06-1995 3223

Persoonlijk bloemwerk

Mijn specialisme is rouwbloemwerk. Als uitvaartbloemist is dit de hoofdzaak.
Dat bloemen troost kunnen bieden geeft mij veel voldoening.
Voor persoonlijke begeleiding bij de keuze van de bloemen is bespreking aan huis
mogelijk.
Geen persoon is gelijk, zo ook geen bloem gelijk is.

Alle afgebeelde stukken zijn gemaakt door Jacqueline. Om een indruk te krijgen
van haar stijl en vakbekwaamheid.
Bloemen kunnen afwijken door schaarste en/of seizoen.

Interview Uitvaart Special:

"Bloemen kunnen uitdrukken wat woorden niet kunnen zeggen"

Odiliapeel | "Een droom die uitkomt", zo omschrijft Jacqueline van Aaken haar bedrijf Troostbloemen. Na 28 jaar ervaring opgedaan te hebben in het bloemenvak begon ze in feb 2016 als bloemist. Ze maakt voor iedereen en elke gelegenheid bloemwerk. Met veel passie en liefde wordt een mooi boeket gebonden, bloemstuk geschikt of een arrangement gecreëerd, niets is te gek. "Mijn stijl is bloemrijk en kleurrijk".

Meesterbinder Jacqueline werkt vanuit haar atelier aan huis aan de Rechtestraat 18 in Odiliapeel. "Ideaal, want zo kan ik de kosten en dus de prijzen laag, en de kwaliteit hoog houden", vertelt ze.

Haar werkwijze kenmerkt zich door het persoonlijke aspect. Voor persoonlijke begeleiding bij de keuze van (rouw-) bloemwerk is bespreking aan huis mogelijk. Dit thuisbezoek op afspraak wordt als prettig ervaren, want op die manier kan ik bloemstukken maken die erg persoonlijk zijn en die écht bij iemand passen. "Ik wil het mensen in deze moeilijke periode graag zo makkelijk mogelijk maken en ontzorgen".

Jacqueline werkt veel samen met uitvaartondernemers uit de gemeente Uden en omstreken. "Ik heb een prachtig boek uitgebracht waarin voorbeelden van bloemwerk die ik zelf gemaakt heb staan. Daar kunnen mensen uit kiezen. Uiteraard kunnen deze voorbeelden ook nog gepersonaliseerd worden".

Dat haar bloemen troost kunnen bieden geeft Jacqueline veel voldoening. Afscheid nemen hoort bij het leven. Het is fijn als bloemen dan troost geven.

atelieratelier

 

Over Jacqueline

 

Mag ik me even voorstellen. Ik ben Jacqueline van Aaken. Ik ben gediplomeerd meesterbinder met 28 jaar ervaring.

Mijn liefde en interesse begon al in mijn kinderjaren. Ik plukte bloemetjes en ging dan samen met mijn vader de namen erbij zoeken in de Flora. Ook werken begon al vroeg op de boerderij. Door verschillende uitvaarten kreeg ik gevoel voor devotie. Rouwbloemwerk is in mijn ogen het mooiste bloemwerk om te maken. Ik hoop dat ik mensen mag ontzorgen en dat mijn welgemeende aandacht voor dit bloemwerk mensen troost geeft. Dat is mijn missie.